Автор: pavel
Публикувано на: 14.02.2011 22:13:48

Рейтинг:

Lumma

С наближаването на изложението в Женева все повече компании започват да разкриват своите нови модели и разработки. Тунинг специалистите от Lumma Design, например, решиха да ни запознаят предварително с последния си проект, базиран на новото Porsche Cayenne.

Автомобилът е наречен CLR 558 GT и може да се похвали с изключително агресивен аеродинамичен бодикит, който е напълно в стила на немската тунинг компания. По екстериора са налице и няколко карбонови елемента, а джантите са 22-инчови, като се предлагат два вида.

Инженерите на Lumma Design са оборудвали автомобила с нова изпускателна система, чийто три накрайника са вградени в центъра на задния дифузер по много интересен начин. Освен това, е налице електронен модул на окачването, способен да намали клиренса с 40мм.

В интериора на Porsche Cayenne също са извършени доста промени, състоящи се в обличането му с висококачествена кожа, която е комбинирана с карбонови декоративни елементи, алуминиеви педали, ергономичен спортен волан и стелки с логото на Lumma Design.

Немските тунери са използвали за проекта си дизеловата модификация на Cayenne, чийто 3.0-литров двигател е получил допълнителни 36к.с. към своята мощност, с които тя вече достига 276к.с., а максималният въртящ момент е нараснал от 550 на 630Нм.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg