Автор: admin
Публикувано на: 23.09.2009 14:19:32

Рейтинг:

Lexus

Lexus използва 63-тото изложение във Франкфурт, за да представи обновения си хибриден седан LS 600h. Автомобилът е получил модернизиран електродвигател и леки промени по външния си вид.

Актуализираната хибридна система на Lexus LS 600h е с обща мощност 439к.с., като тя включва 5.0-литров V10 двигател и 165-киловатов електромотор. Луксозният седан ускорява от 0-100км/ч. за 6.3сек., дава среден разход на гориво от 9.2л/100км. и отделя 219гр/км.CO2 емисии.

Инженерите на Lexus са променили и мястото на комплекта литиево-йонни батерии, с което са освободили повече свободно пространство в багажника. Силовият агрегат пък е получил специален режим на работа, при който електронно се подобрява времето за реакция при натискане на газта и се регулира работата на климатика, така че да се сведе до минимум консумацията на гориво.

Екстериорните промени по Lexus LS 600h включват нови брони, радиаторна решетка, предни и задни светлини, и огледалата за обратно виждане с интегрирани мигачи. Седанът ще бъде оборудван с шестбутални спирачни механизми, разработени съвместно с Brembo.

Продажбите на обновения Lexus LS 600h ще стартират в началото на следващата година, като той ще се предлага както и до момента в стандартна и дълга версия, но все още не се споменава нищо за цената на модела. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg