Автор: pavel
Публикувано на: 24.08.2011 16:09:22

Рейтинг:

Land

Хората, които си купуват Land Rover Defender Experiance обикновено използват джипа за офроуд приключения и не обръщат внимание на спартанското му изпълнение, но има и такива, за които луксът е от значение.

Екипът на Vilner е бил изправен пред голямо предизвикателство, след като руски олигарх, пожелал да запази анонимност, е поискал да бъдат преобразени коренно два джипа Defender Experiance, които той и неговите гости ще използват в личните му ловни стопанства.

Българското къстъм студио веднага е приело предизвикателството и се е заело с на пръв поглед непосилната задача да превърне двата офроудъра, използвани за преминаване през най-труднодостъпните кътчета на нашата планета, в истински луксозни автомобили.

Проектът е получил името „Близнаците“, като на първо време от Vilner са поставили много солидна изолация на купетата, която да намали нивата на вибрации и шум, тъй като при Land Rover Defender Experiance шумоизолацията е по-малка от 1см².

Вратите на двата джипа са облечени в кожа, за да добият по-луксозен вид, променена е средната конзола, като част от нея е облечена в напа (същата каквато Bentley използва в интериорите на своите модели). Таванът и новите спортни седалките пък са решени в черна и кафява кожа и кафява Алкантара.

За да не скучаят олигархът и придружаващите го по време на лов, в джиповете е инсталирана 600W аудио система с навигация и 15-инчов екран с DVD плеър на тавана, предназначен  за седящите отзад. В целия интериор е изградено амбиентно осветление, а шайбите на километражите са оцветени в кафяво и също имат LED осветление.

Любителите на лова и риболова понякога практикуват хобитата си през нощта, когато е тъмно. Поради тази причина, от Vilner са вградили във фаровете на двата джипа допълнителни лупи и ксенони, а освен това и дневни светлини.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg