Автор: admin
Публикувано на: 24.06.2010 23:41:51

Рейтинг:

Lamborghini
Тази седмица от производствената линия на завода на Lamborghini в Болоня слезе екземпляр номер 10 000 от суперавтомобила Gallardo, който е най-успешният модел на компанията за всички времена.

Юбилейното возило е в жълтия цвят „Midas” и е предназначено за клиент от Китай, а шефът на Lamborghini, Щефан Винкелман, е заявил, че 10 000-ят екземпляр от модела е много важен момент в историята на компанията.

Lamborghini Gallardo беше въведено на пазара през 2003г., като постепенно гамата беше разширена с версиите Spyder и Superleggera, както и със специалните серии Gallardo SE и Nera.

През 2008-ма италианската компания пусна осъвремененото Gallardo LP 560-4, което получи и по-голяма мощ, а няколко месеца по-късно се появи и неговата открита версия Spyder.

През 2009-та пък Lamborghini излезе и с бюджетна модификация на модела, наречена LP 550-2 Valentino Balboni, при която задвижването се предава само към две колела, а на тазгодишното изложение в Женева видяхме олекотеното Gallardo LP 570-4 Superleggera, което развива 325км/ч.

Lamborghini произведе 10 000-то Gallardo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg