Автор: admin
Публикувано на: 26.10.2010 11:22:27

Рейтинг:

Lamborghini
Да си призная честно до момента не бях чувал за компанията ZR Auto, но със сигурност ще я запомня, като причината за това е един доста интересен нейн тунинг на Lamborghini Gallardo.

Суперавтомобилът е получил познатия ни бодикит на компанията IMSA, включващ предна броня, разширени арки на калниците, задна броня с вграден дифузер и голям спойлер.

Както екстериорът, така и интериорът на Lamborghini Gallardo е в комбинация от зелени и черни елементи. За максималната сигурност на водача и пътника се грижат 8-бутални спирачни механизми с огромни дискове, а окачването е станало регулируемо на твърдост и височина.

Колкото и да ви е харесало всичко до тук, то бледнее пред това, което момчетата от ZR Auto са постигнали с 5.0-литровия V8 двигател на автомобила, чиято стандартна мощност е 530к.с.

След монтирането на двойна турбокомпресорна система на Heffner, нов блок за управление на  AEM, титаниеви биелети, бутала от кован алуминий и нови всмукателна и изпускателна системи, мощността при стандартни условия е нараснала на 800к.с.

Най-интересното за тунингованото Lamborghini Gallardo оставихме за накрая, а то е, че при използване на състезателно гориво, мощността на автомобила, измерена на диностенд при колелата, където се губи част от нея, е 1 176к.с.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg