Автор: vladi
Публикувано на: 17.05.2011 12:30:07

Рейтинг:

Lamborghini

Lamborghini Aventador LP700-4 направи дебют на изложението в Женева през месец март, но суперавтомобилът вече е на път да се сдобие с нова версия, разполагаща със задно предаване и повече мощ.

В случая обаче не става въпрос за стандартна версия на италианската компания, а за тунинг проект на Oakley Design, които планират да премахнат задвижването към четирите колела и да го заменят със задно, което ще доведе до намаляване на теглото с 85кг.

Освен това инженерите на Oakley Design са успели да увеличат мощността на 6.5-литровия V12 двигател от стандартните 700 на 760к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал от 690 на 745Нм. Това е постигнато чрез препрограмиран софтуер за управление и модифицирани всмукателна и изпускателна системи.

Също така италианската машина получава леки промени по външния си вид, включващи нови брони, странични прагове и заден дифузер, карбонов покрив и черни джанти, облечени с високоскоростни гуми Pirelli P-Zero.

За момента липсват данни за динамичните характеристики на така нареченото Lamborghini Aventador LP760-2, тъй като проектът все още не е завършен окончателно, но се знае, че от него ще бъдат произведени само 5 бройки.


Lamborghini Aventador вече със задно предаване и повече мощ
Lamborghini Aventador вече със задно предаване и повече мощ
Lamborghini Aventador вече със задно предаване и повече мощ
Lamborghini Aventador вече със задно предаване и повече мощ
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg