Автор: admin
Публикувано на: 19.03.2010 18:40:02

Рейтинг:

Камор
Камор Ауто представи на специално събитие новите BMW 5-Series, BMW 3-Series Coupe и BMW 3-Series Cabrio. Премиерата премина под формата на елегантно парти под мотото „Представяне на красотата”. Експозиция със същото име, подредена в автосалона, акцентира върху дизайна, иновациите и технологията BMW EfficientDynamics.

Специален гост бе Крум Дончев, трикратен рали шампион на България и вицешампион в Европейския рали шампионат за 2006 г. Той пръв шофира новото BMW 5-Series, като ефектното му появяване с автомобила се превърна в кулминацията на вечерта.

„Впечатлен съм от изключително елегантната визия на екстериора и на интериора на новото BMW 5-Series. Като страстен водач не мога да остана безпристрастен към стилния кокпит, който е ориентиран към шофьора и към множеството иновативни системи за подпомагане на водача”, сподели Крум Дончев. Според него новият модел притежава уникално поведение на пътя, комбинация от пъргавината на BMW 3-Series и удобството и усещането на лукс на BMW 7-Series. Шай Рацаби, управител на Камор Ауто, допълни, че новото BMW 5-Series поставя началото на една нова ера, дефинирана от красота, динамика и ефективност.

Над 350 гости уважиха премиерата на трите нови модела на BMW. Те имаха възможност да видят представител на първото поколение на BMW 5-Series, познат на любителите на марката като E12. Този автомобил, в производство от 1972г. до 1981г., и днес е символ на голямото начало на най-успешната бизнес лимузина.

Шестото поколение на BMW 5-Series впечатлява с модерната естетика на своя дизайн и типичната за BMW динамика и радост от шофирането. С ненадмината ефективност и иновативни функции за безопасност и комфорт, новият модел налага още по-високи стандарти в горния сегмент на средния клас.

Перфектно балансираните пропорции подчертават изтънчената и динамична визия на новата лимузина BMW 5-Series. В типичния стил на марката тя се отличава с дълъг и релефен преден капак, къси надвеси и подобна на купе линия на покрива, както и с най-дългото междуосие в своя сегмент.

Новото BMW 5-Series се предлага с един осемцилиндров и три шестцилиндрови бензинови двигателя, както и с два шестцилиндрови дизелови агрегата. Топмоделът е BMW 550i, който се задвижва от V8-двигател с BMW TwinPower Turbo и High Precision Injection (407 к.с.). Освен това бизнес лимузината се предлага и с първия в света редови шестцилиндров двигател с TwinPower Turbo, High Precision Injection и VALVETRONIC (306 к.с.) при BMW 535i, два редови шестцилиндрови агрегата с High Precision Injection, работещи с бедни горивни смеси, при BMW 528i (258 к.с.) и при BMW 523i (204 к.с.). Редовите шестцилиндрови дизелови двигатели са от най-ново поколение с алуминиев цилиндров блок и директно впръскване Common-Rail, с мощност 245 к.с. при BMW 530d и 204 к.с. при BMW 525d.

Камор Ауто представи и обновените BMW 3-Series Coupe и 3-Series Cabrio, които за пореден път налагат нов стандарт за елегантност, спортен дух и иновации от най-висок клас. Освен модификации в дизайна на екстериора, двата модела предлагат и разширен набор от двигатели, съчетаващи по-голяма мощност и по-висока ефективност. 

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg