Автор: pavel
Публикувано на: 28.04.2012 10:09:20

Рейтинг:

Как

Вероятно са много малко хората по света, които не си мечтаят да спечелят луксозен автомобил или известна сума пари, с която да си закупят лъскаво возило. Някои от вас ще си кажат „Ех, мечти”, но преди да изречете тези думи, се запознайте с възможностите за лесно спечелване на пари, които разбира се крият известни рискове. Както е казал един известен наш сънародник обаче: „Който играе пичели, който не играе не пичели”.

Масовото схващане е, че единственият начин да се сдобиеш с луксозен автомобил е да си престъпник, но всъщност това не е точно така, защото има много хора, които са успели по честен път и в момента се кефят на шикозните си коли.

Най-лесният начин за забогатяване безспорно е шестица от тотото, но всъщност той е и най-малко вероятният. Далеч по-популярни напоследък са сайтовете за онлайн залози и онлайн казината, като ru.partypoker.com например, от които можете да натрупате състояние буквално за няколко месеца, дори и ако сте стартирали със съвсем малко пари.

През последните години немалко хора си тръгнаха с автомобили и от родните казина, пред които най-редовно са паркирани лъскави машини, чакащи своя нов притежател да ги спечели в игралните зали.

Друг вариант за достигането на мечтаната кола е здравата работа, предшествана от сериозно учене, но замислете се колко време ще трябва да мине, за да сбъднете мечтата си, а докато това стане, тя вече ще е остаряла.

Може да преминете и от другата страна на закона, но тогава радостта ви зад волана на мечтаната кола вероятно няма да трае дълго, защото или ще ви тикнат зад решетките или ще получите куршум в главата, освен ако не сте много добри в този бранш.

Който и вариант да изберете за постигане на вашата мечта, все пак запомнете, че най-важното е вие и вашето семейство да сте добре, а ако искате да се изкефите на луксозен автомобил, то може просто да наемете такъв за 1 ден. Именно последното е масова практика в Германия, където има възможност да тествате способностите му на аутобаните без ограничение на скоростта.


Галерия Mercedes SLS AMG Roadster
Audi R8 GT Spyder (първи снимки)
Audi R8 GT Spyder (първи снимки)
Audi R8 GT Spyder (първи снимки)
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg