Автор: vladi
Публикувано на: 10.03.2011 10:07:35

Рейтинг:

Женева

От швейцарската тунинг компания Mansory сме свикнали да виждаме агресивни и свръхкичозни автомобили, като така нареченият Cormeum, който е изложен на нейния щанд в Женева, не прави изключение.

Става въпрос за автомобил, базиран на Mercedes SLS и разполагащ с изцяло нова, карбонова каросерия, която е намалила теглото му в сравнение с това на серийния модел с 90кг. Олекотеният бодикит е подобрил също аеродинамиката, намалил е височината и е увеличил широчината на машината.

Mansory Cormeum е оборудван още със специално създадени за него джанти, чиито размери са 20 инча отпред и 21 инча отзад, а новите пружини са намалили клиренса на автомобила с 20мм.

Въпреки че липсват снимки на интериора, от компанията споделят, че той е с нова централна конзола, първокласен кожен салон, спортен волан, алуминиеви педали и карбонови декоративни елементи.

На Mansory Cormeum ще могат да му се радват само 15 човека в света, тъй като точно толкова бройки ще бъдат произведени от него. Тези щастливци ще се наслаждават също на повишена мощност до 600к.с. на 6.2-литровия, V8 двигател, но в момента продължава работата по агрегата, като целта е достигане на 800к.с.


Женева 2011: Mansory Cormeum
Женева 2011: Mansory Cormeum
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg