Автор: pavel
Публикувано на: 14.03.2011 21:37:07

Рейтинг:

Женева

Наред с новите си доработки на автомобили, швейцарската тунинг компания Mansory представи в Женева и спортния си пакет за Porsche Cayenne Turbo, придаващ доста страховит вид на популярния SUV.

От Mansory са разработили агресивен бодикит за Cayenne Turbo, който включва добавки от всички страни на автомобила, капак над двигателя, капаци на страничните огледала, масивен дифузер и задни спойлери, като всички те са изработени от карбон.

Швейцарците твърдят, че с гореспоменатите изменения се подобрява аеродинамиката на Porsche Cayenne Turbo. За по-голяма стабилност, те са монтирали също въздушно окачване с допълнителен модул, намаляващ клиренса с 45мм., както и 22-инчови джанти.

Инженерите на Mansory са извършили и необходимите операции по 4.8-литровия, V8 двигател на автомобила, като са го оборудвали с по-големи турбокопресори, нова изпускателна система от неръждаема стомана и препрограмирано ECU.

В следствие на направените подобрения по агрегата, неговата мощност е нараснала на 680к.с., а максималният му въртящ момент се е покачил на 800Нм. Тези характеристики позволяват на тунингования Cayenne Turbo да ускорява от 0-100км/ч. за 4.сек. и да развива максимална скорост от 300км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg