Автор: admin
Публикувано на: 07.03.2010 22:12:35

Рейтинг:

Женева
Още преди месец от Autoweek съобщиха, че Subaru подготвя кросоувър версия на популярния си модел Impreza и ето, че японската компания представи автомобила на женевския салон.

Нареченият Impreza XV е базиран на стандартния модел, но има своите отличителни черти, сред които релси на покрива, нови радиаторна решетка, предна броня и заден спойлер, както и допълнителни предпазни елементи от всички страни на колата, включително и на арките на калниците.

Subaru Impreza XV е само с 1мм. по-дълго и с 3мм. по-широко от версията хечбек, а окачването е усилено. Седалките на автомобила са в комбинация от черна и кафява тапицерия, но като опция се предлага и изцяло черен кожен салон, а в стандартното оборудване са включени кожен волан, аудио система с 10 високоговорителя и др. екстри.

Кросоувърът ще се предлага в Европа с два двулитрови боксерови двигателя. Те са бензинов и дизелов, като и двата доставят мощност от 150к.с., но максималните им въртящи моменти достигат съответно 196 и 350Нм.

Първият агрегат може да се комбинира с четиристепенна автоматична трансмисия или  с петстепенна механична, а вторият - само с шестстепенна механична скоростна кутия, но при всички случаи мощността се предава към четирите колела, посредством системата SAWD.

Галерия Subaru Impreza XV
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg