Автор: admin
Публикувано на: 09.03.2010 11:26:33

Рейтинг:

Женева
Безспорно най-интересният за арабските шейхове щанд в Женева е този на тунинг компанията Mansory, където освен изцяло карбоновият Mercedes G 55 AMG, е изложена и доработка на Rolls-Royce Ghost.

Отвън автомобилът е в ярко син цвят, но голяма част от елементите му, като радиаторната решетка, джантите, лайсните и накрайниците на изпускателната система са в златист хром.

Малкият седан на Rolls-Royce е получил от Mansory нов бодикит и спортна изпускателна система, а джантите са с размер 22 инча, като са облечени с високоскоростни гуми Dunlop SP SportMaxx.

Интериорът на автомобила е с първокласна кожа, таванът е тапициран с велур, праговете на вратите са с LED осветление, воланът е карбонов, а декоративните елементи са изработени от бамбук.

Двигателят на Mansory Rolls-Royce Ghost също е получил полагащото му се. Неговата електроника е препрограмирана, компресорите са заменени с по-големи, а катализаторите - със спортни. 6.6-литровият V12 агрегат вече разполага с мощност от 720к.с. при 5 850об/мин., а максималният му въртящ момент достига 1 020Нм.

Крайният резултат от извършените подобрения по Rolls-Royce Ghost е ускорение от 0-100км/ч. за 4.4сек. и достигане на максимална скорост от 310км/ч.

Галерия Mansory Rolls-Royce Ghost
Женева 2010: Mansory Rolls-Royce Ghost
Женева 2010: Mansory Rolls-Royce Ghost
Женева 2010: Mansory Rolls-Royce Ghost
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg