Автор: admin
Публикувано на: 10.03.2010 15:10:20

Рейтинг:

Женева

На автосалона в Женева немската тунинг компания Alpina представи новата си доработка на BMW 3-Series. Тя е наречена B3 S Biturbo и се предлага за версиите седан, комби, купе и кабриолет.

Тунинг специалистите са извършили известни подобрения по 3.0-литровия бензинов двигател, като са заменили буталата, въздушния филтър и системите за охлаждане и отработени газове. Тези действия са довели до увеличаване на мощността до 400к.с. и нарастване на максималния въртящ момента до 540Нм.

Автомобилите могат да са както със задвижване към задните колела, така и с 4x4, като в първия случай ускорението от 0-100км/ч. при версията седан става за 4.7сек., а максималната скорост е ограничена на 300км/ч., от съображения за сигурност.

Alpina B3 S Biturbo може да се похвали със сравнителна ниски консумация на гориво и нива на вредни газове. За изминаването на 100км. са необходими средно 9.7л/100км. гориво, а отделяните CO2 емисии са 225гр/км.

Немските тунери са се постарали да придадат и малко по-различен вид на BMW 3-Series, но промените не са значителни. Те са оборудвали B3 S Biturbo с нови предна устна, заден спойлер, 19-инчови многоспицови джанти и кожен волан.


Галерия BMW Alpina B3 S Biturbo
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg