Автор: vladi
Публикувано на: 29.04.2011 10:41:56

Рейтинг:

Jeep

Американският концерн Chrysler разкри плановете си за компанията Jeep до 2014 година, според които от тази марка трябва да бъдат продавани по 800 000 автомобила годишно, като 125 000 от тях в Европа.

Това ще рече, че от Jeep ще трябва почти да удвоят продажбите си за три години, тъй като през 2010-та те бяха 420 000. Разбира се, всичко това се планира да бъде осъществено чрез пускането на нови модели, които да са по-атрактивни от настоящите.

От Jeep ще се съсредоточат изключително в засилването на продажбите си в Европа, като за целта са предвидили въвеждането на три нови модела на Стария континент, както и предлагането им с повече дизелови двигатели.

Дилърите на американската марка в Европа ще бъдат увеличени от сегашните 450 на 650, като това ще стане благодарение на италианския концерн Fiat, който вече е най-големият акционер в Chrysler.

Новите модели ще се появят на местата на Cherokee, Compass и Patriot, като любопитното е, че два от тях ще се сглобяват в завода на Alfa Romeo, намиращ се в Италия.


Галерия Jeep Cherokee 2011
Тагове: Jeep
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg