Автор: admin
Публикувано на: 20.08.2010 00:00:54

Рейтинг:

Jeep
Концернът Chrysler разпространи официални снимки и информация за обновения Jeep Wrangler, който не е получил сериозни промени по външния си вид, но за сметка на това вече разполага с модерен интериор и предлага по-голям комфорт.

Отвътре автомобилът е с изцяло нов мултифункционален волан и променена централна конзола с мултимедийна система, с MP3 и USB интерфейс, а по дръжките на вратите и отворите за въздух са се появили алуминиеви декоративни вложки.

Също така, е променена формата на подлакътниците на вратите, като те са станали по-удобни, а задните прозорци са уголемени, благодарение на което е подобрена видимостта. Страничните огледала пък вече са отопляеми.

За оформлението на интериора са използвани по-качествени материали, в сравнение с тези на настоящия Jeep Wrangler, а лостовете за скоростите и смяна на задвижването са нови.

Екстериорът на джипа пък може да се похвали с модифицирани брони, като при версията с твърд покрив, последният вече е в цвета на купето, а не както до момента черен. Освен това, се предлагат и нови цветове за каросерията, които са Detonator Yellow, Deep Cherry Red, Sahara Tan, Cosmos Blue и Bright White.

Галерия Jeep Wrangler 2011
Тагове: Jeep, Jeep Wrangler
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg