Автор: admin
Публикувано на: 15.09.2010 12:02:57

Рейтинг:

Jeep
Американската марка Jeep сериозно се е заела да обновява своите модели, превръщайки ги в по-привлекателни за клиентите. След като Wrangler премина през фейслифт, засягащ основно интериора, сега това се случва и с друг офроуд модел.

Jeep Patriot 2011 също като Wrangler не е претърпял много промени по външния си вид. Те обхващат броните, радиаторната решетка, която вече е в цвета на каросерията, както и дизайна на джантите.

За сметка на това, обновеният Patriot е получил съществени подобрения по окачването, повишили значително комфорта, а при модификациите със задвижване към четирите колела клиренсът е повишен с 25мм.

Подобрения са извършени и по кормилната уредба, като благодарение на тях автомобилът се управлява по-лесно на всякакви терени. За оформлението на интериора са използвани значително по-качествени материали, а воланът е нов и е мултифункционален.

За момента липсва информация дали са настъпили промени при двигателите, с които се предлага Jeep Patriot. Продажбите на модела в САЩ ще стартират през октомври, а тези в Европа вероятно в началото на 2011-та.

Галерия Jeep Patriot 2011
Тагове: Jeep, Jeep Patriot
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg