Автор: admin
Публикувано на: 24.08.2010 11:31:38

Рейтинг:

Jeep
Как да не му стане приятно на човек, когато разбере, че българско дизайнерско ателие създава продукти, които не остъпват по нищо на тези, разработвани от най-добрите световни марки в бранша.

Разбира се, че говоря за родно дизайнерското ателие Vilner, от което получих информация за последния му проект. Талантливите специалисти в областта на интериорния дизайн са променили напълно вътрешността на един Jeep Grand Cherokee, придавайки и изтънчена индивидуалност.

Интериорът е създаден по индивидуален проект на Vilner и е решен в нюанси на сивото, като използваните за него материали са естествена кожа, алкантара и карбонова кожа, която е един от най-новите материали в световен мащаб.

Карбоновата кожа се налага изключително бързо на световния пазар, поради изключителната и прилика с истинския карбон. Именно тя създава оптическа измама, че воланът, скоростният лост и ръчната спирачка на гореспоменатия Jeep Grand Cherokee са изработени от карбон.

Автомобилът всъщност е претърпял цялостно претапициране на интериора, включващо още седалките, таблото, централната конзола, корите на вратите, таванът и колонките, като за обшиване са използвани акцентиращи червени тигели. Също така, всички пластмасови детайли са метализирани, за да се подчертае спортният дух на автомобила.

В този проект дизайнерското ателие Vilner за първи път е използвало пълноцветен печат върху кожа и алкантара, ефектът от който е поразителен. Ако се чудите за какво говоря, то погледнете надписите “SRT 600” върху облегалките и тавана. Числото 600 пък не е случайна, тъй като автомобилът е получил Vortech Supercharger Kit от Overdrive, увеличил мощността му именно до тази стойност.

Повече за Vilner

Читателски коментари

Анонимен 2010-08-27 12:44:26 0 отговори

Анонимен

Вилнер са класа няма две мнения. Ако ще си правите нещо по интериора на автомобила в България, то това е правилното място. Другите са просто шарлатани.

Veso 2010-08-26 23:53:34 0 отговори

Veso

Браво бе. На това дърво интериора му не може да се познае.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg