Автор: admin
Публикувано на: 01.02.2010 21:32:18

Рейтинг:

Инспектор
От днес улиците на столицата са преобразени! Настъпи времето на голямата промяна – дами поеха отговорните роли на Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock и завъртяха гуми с два сигурни и луксозни автомобила - Chevrolet Cruze, за да проверят трафика и да инспектират обществените места, където звучат радио N-JOY и Z-Rock.

Голямото слушателско преброяване ще продължи от 1-ви февруари до 12 март, като Инспектор N-JOY ще бъде известната телевизионна водеща Нана, а Агент Z-Rock  - женският глас от новините – Гергана Ботева. Огнените дами са се заканили да преровят всяко кътче на София и останалите 32 града на радио N-JOY и 13 на Z-Rock, за да проверят и наградят всяко място, в което звучат радиата. Ще посещават офиси, магазини, бензиностанции, складове, работни места, за да награждават заловените в слушане.

В сутрешните часове на акциите ще има и арестувани. Случайни граждани, премръзнали от чакане по спирките ще бъдат комфортно “извозвани” до желаното място с един от най-сигурните автомобили в Европа - Chevrolet Cruze, като получат кафе, сутрешния вестник и любимото списание.

Желаещите да бъдат „заловени в слушане” ще могат да се записват чрез кликване на линковете към микросайтовете на играта Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock на сайтовете на радио N-JOY и Z-Rock - zrockbg.com и  n-joybg.com.

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock атакуват с Chevrolet Cruze
Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock атакуват с Chevrolet Cruze
Тагове: Chevrolet, Chevrolet Cruze
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg