Автор: pavel
Публикувано на: 22.08.2011 11:24:16

Рейтинг:

Infiniti

След множество тийзър снимки, пуснати през последния месец, японската компания Infiniti най-накрая реши да разкрие концептуалната версия на новия си модел JX, по време на провелия се през този уикенд Pebble Beach Concours d’Elegance.

Серийният Infiniti JX трябва да бъде въведен на пазара през 2012 година, а официалната му премиера ще се състои на изложението в Лос Анджелис през ноември. Не става ясно обаче кога моделът ще се появи в България, но поради факта, че разполага със 7 седящи места и може да се усвои ДДС, той ще предизвика огромен интерес у нас.

За момента не се разкриват много подробности за автомобила, но от Infiniti твърдят, че той ще се отличава значително от приетото за стандарт при неговите конкуренти, каквото и да означавса това.

Ясно е, че Infiniti JX ще се предлага с 3.7-литров V6 двигател, но не се разкриват неговите параметри, а клиентите ще могат да избират между задвижване към предните колела или към четирите.

Много интересна е системата за достъп до третия ред седалки, при която вторият ред преминава напред, което обаче би създало неудобство в определени моменти. Японската компания е оборудвала автомобила и с множество системи за пасивна и активна безопасност.


Галерия Infiniti JX Concept
Infiniti JX Concept – най-накрая!
Infiniti JX Concept – най-накрая!
Infiniti JX Concept – най-накрая!
Infiniti JX Concept – най-накрая!
Infiniti JX Concept – най-накрая!
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg