Автор: admin
Публикувано на: 30.07.2010 12:10:40

Рейтинг:

Inden
SL 63 AMG е поредният Mercedes, който минава през ръцете на немските тунери от Inden Design и излиза от тях с доста впечатляващ външен вид и малко допълнителна мощ.

Елементите от програмата на Inden Design както обикновено са с малко стряскащи цени, като базовият бодикит струва 19 000 евро. Той включва предна броня с допълнителна устна, вентилиращи отвори на предните калници, странични престилки, задна броня с интегриран дифузер и спойлер на задния капак.

Ако пък искате предният капак на вашия Mercedes SL 63 AMG да бъде заменен с карбонов, това ще ви струва още 3 500 евро, а срещу допълнителни 800 евро задният дифузер също може да е карбонов. Всички споменати цени обаче не включват монтажа и боядисването, които излизат още 15 500 евро.

13 200 евро пък е сумата, с която трябва да се разделите за олекотени 20-инчови джанти, облечени с високоскоростни гуми Dunlop, 1 500 евро е стойността на модифицираното окачване, повдигащо задната част на автомобила, при достигане на скорост от 70км/ч. Други възможни глезотии са камера за паркиране (900 евро), дневни светлини (420 евро) и спортна изпускателна система (1 200 евро).

Специалистите от Inden Design са подготвили и двигателен тунинг за Mercedes SL 63 AMG, който увеличава мощността на агрегата от 518 на 560к.с. На този етап обаче повече подробности за него и стойността му не се разкриват.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg