Автор: admin
Публикувано на: 12.07.2010 11:14:11

Рейтинг:

И
След десетки тунинг компании, които разработиха спортни програми и пакети за Porsche Panamera, дойде ред и на немската Hofele Design да демонстрира способностите си върху модела.

Нейният пакет е наречен Rivage GT 970 и включва редица промени по екстериора, интериора и механиката на автомобила, без обаче да се засягат двигателите, с които се предлага четиривратото купе.

Инженерите на Hofele са разработили нови предна броня, странични прагове и задна броня, чийто въздушни отвори са в стил Audi R8. Налице е и голям дифузер, в центъра, на който е вграден фар за мъгла.

Porsche Panamera Rivage GT 970 е получило също изцяло нова изпускателна система с четири кръгли накрайника, електронно регулируемо окачване, мощни спирачки с двойни вентилирани дискове и 20-инчови джанти K-Series.

Интериорът на автомобила пък може да се похвали с двуцветна кожена тапицерия, като се предлага голяма палитра от цветове. Разбира се, има възможност по желание на клиента да се изработи и нещо по-екзотично, но това зависи от финансите, с които разполага.

И Hofele не подмина Porsche Panamera
И Hofele не подмина Porsche Panamera
И Hofele не подмина Porsche Panamera
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg