Автор: admin
Публикувано на: 11.10.2010 11:24:17

Рейтинг:

И
Немската тунинг компания Anderson Germany започва все повече да ми харесва, тъй като се захваща само с автомобили, на които е много трудно да направиш добра доработка.

Трябва да призная, че стилът им на работа определено ми допада и те се справят доста успешно с каквото и да се захванат, а поредният суперавтомобил, който е минал през техните ръце е Bentley Continental Supersports.

Дизайнерите на Anderson Germany са се спрели на атрактивен сив цвят за каросерията, който е изключително популярен напоследък, а външните промени се състоят в нови брони, странични прагове, дифузер и заден спойлер. Джантите пък са с размер 22 инча и са боядисани в черно.

В интериорът на тунингованото Bentley Continental Supersports отново преобладават тъмните цветове, като за неговото оформление са използвани кожа и алкантара, с които са облечени абсолютно всички елементи, а декорациите са изработени от карбон.

От Anderson Germany са пипнали и двигателя на автомобила. Неговата мощност е увеличена от 630 на 695к.с., посредством препрограмиран софтуер, спортни въздушни филтри и нова изпускателна система, чието тегло е със 17кг. по-ниско от това на стандартната.

Немската тунинг компания е предвидила да преобрази само 300 автомобила в този вид, като освен с модификацията Supersports това ще е възможно да стане също с GT, GTC, GT Speed и GTC Speed.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg