Автор: admin
Публикувано на: 26.08.2009 14:59:16

Рейтинг:

Hyundai

Hyundai стартира продажбите на новото поколение на модела Tucson ix, което в Европа ще се предлага под името ix35. Автомобилът е базиран на концепцията ix-onic, а разработването му е коствало на южнокорейската компания157 милиона евро и три години.

В момента новият Hyundai Tucson ix се предлага само в Южна Корея, като очакванията са до края на годината от модела да бъдат продадени 16 000 автомобила, а през 2010-та цифрата да надхвърли 40 000 екземпляра. Европейският дебют на автомобила ще се състои на изложението във Франкфурт през септември.

Моделът се предлага с последната разработка на 2.0-литровия бензинов двигател Theta II, който е с мощност 166.с., както и с 2.0-литров дизелов, генериращ мощ от 184к.с. И при двете модификации скоростната кутия е шестстепенна механична, а задвижването може да е както към предните, така и към четирите колела.

Новият Hyundai Tucson ix идва с доста технологични екстри, между които система за динамичен контрол, камера за обратно виждане, включваща се при преминаване на задна скорост, технология за подпомагане спирането и потеглянето под наклон и др.


Галерия Hyundai Tucson ix
Hyundai пусна новия Tucson ix
Hyundai пусна новия Tucson ix
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg