Автор: admin
Публикувано на: 01.10.2009 13:50:27

Рейтинг:

Hyundai

Когато един модел има претенциите да се конкурира с автомобили като Mercedes S-Class, BMW 7-Series, Audi A8 и Lexus LS, то той непременно трябва да има и дълга версия, като от Hyundai много добре знаят това.

Южнокорейскта компания представи на официална церемония Equus Limousine, който е с 300мм. по-дълъг от стандартния модел и е един чудесен автомобил за едри бизнесмени и политици, като първите три екземпляра от модела бяха продадени на правителството на Южна Корея.

За да превърнат стандартния Equus в истинска лимузина, инженерите на Hyundai са направили доста промени по модела. Те са удължили междуосието с 300мм. и са подсилили значително каросерията, за да може да издържи на по-голямото натоварване.

Equus Limousine е получил също нова радиаторна решетка, а интериорът му е претъпкан с всевъзможни екстри, сред които масажиращи седалки. Свободното пространство пред задните пътници е цели 1 310мм., което им осигурява изключителен комфорт.

Двигателите, с които се предлага Hyundai Equus Limousine са два бензинови. Това са 2.8-литров V6, с мощност 290к.с., и 5.0-литров V8, доставящ 400к.с. Цената на модела варира в диапазона 113 000 – 122 000 щатски долара. 


Галерия Hyundai Equus Limousine
Тагове: Hyundai, Hyundai Equus
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg