Автор: admin
Публикувано на: 15.04.2010 15:18:22

Рейтинг:

Hyundai
Няколко дни след като подобри рекорда си по продажби във Великобритания корейският автомобилопроизводител Hyundai получи поредното си признание – моделът на компанията i30 бе поставен от потребителите на Острова на първо място в анкетата за надеждност и задоволяване на изискванията Driver Power Top 100.

Обобщавайки мненията на 23 000 британски шофьори, най-престижният автомобилен седмичник в страната - Auto Express постави Hyundai i30 на първо място пред всички останали автомобили, включително пред множество представители на луксозни марки като миналогодишния победител Jaguar XF.

Като марка Hyundai направи най-големия скок в историята на анкетата, изкачвайки се с 12 места до шеста позиция.

„Поздравления за Hyundai. Това е сериозен пробив за марката. От много години собствениците ни казват колко надеждни са тези автомобили и колко доволни са от покупката си. Първото място в анкетата ни напълно съответства реалното отношение на хората към тази марка”, заяви главният редактор на Auto Express Дейвид Джоунс.

Това не е първото подобно признание за Hyundai i30. В анкета сред читателите на Which?, публикувана миналата година, този автомобил бе определен за най-надеждната кола в средния клас.

Галерия Hyundai i30 White Edition
Hyundai i30 е най-добрият автомобил според британските потребители
Тагове: Hyundai, Hyundai i30
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg