Автор: vladi
Публикувано на: 01.04.2011 11:29:46

Рейтинг:

Hyundai

Днес в Сеул отвори врати международното автомобилно изложение и местните автопроизводители няма да пропуснат да се похвалят пред всички със своите постижения.

От Hyundai са решили да направят това с концептуалния седан Blue2, който се задвижва от електрическа система с водородни горивни клетки, чиято мощност е 122к.с.

Представители на компанията определят автомобила като седанът на бъдещето, който обединява в себе си спортно усещане, лукс, модерни технологии и екологични решения.

Освен че Hyundai Blue2 е напълно екологичен, тъй като отделя нулеви вредни емисии, той е оборудван с гуми с ниско съпротивление и редица елементи, подобряващи аеродинамиката му, откъдето се смъква и разходът на водород.
 
Концепцията притежава интересен дизайн, с множество футуристични решения, като атрактивността й се засилва от наличието на система за разпознаване на собственика, която му отваря вратите, когато той се приближи до автомобила.

Важно е да се спомене за наличието на изяло LED светлини, камери за обратно виждане, заменили страничните огледала, широки седалки в интериора, улесняващи достъпа до него, както и редица мултимедийни технологии, включително монитори с органични диоди.


Галерия Hyundai Blue2 Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg