Автор: admin
Публикувано на: 06.01.2010 12:47:40

Рейтинг:

Honda
Тазгодишното изложение в Делхи (Индия) минава под знака на компактните автомобили. Освен Suzuki и Toyota, които представиха съответно концепциите R3 и Etios, и Honda са подготвили свой прототип.

Автомобилът е наречен New Small Concept, като от Honda разкриха, че през 2011г. ще бъде пусната в продажба неговата серийна версия, която ще е с друго наименование, но ще е почти идентична с концепцията.

Планирано е моделът да се произвежда в Индия и Тайланд, като първо ще се появи именно на тези пазари, а в последствие и в други развиващи се страни. Има вероятност автомобилът да бъде въведен и в Европа, но на по-късен етап.

Серийната Honda New Small ще е с достатъчно ниска цена, за да предизвика интереса на клиентите от развиващите се пазари, но същевременно ще разполага с всичко необходимо за продажба в Европа.

Въпреки малките си размери, в градския автомобил има място за пет души. Инженерите на Honda са обърнали специално внимание на аеродинамиката и твърдят, че моделът ще предлага отлична горивна ефективност. Възможно е също да се появят и версии с хибридно или изцяло електрическо задвижване.

Галерия Honda New Small Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg