Автор: vladi
Публикувано на: 13.01.2011 10:32:02

Рейтинг:

Honda

Японската компания Honda използва изложението в Детройт, за да представи две концептуални разработки, които ни дават много ясна представа за това как ще изглеждат версиите купе и седан на новия Civic, който ще се появи на пазара през пролетта.

Тъй като Civic е най-продаваният модел на Honda, инженерите и дизайнерите на компанията са се постарали доста върху неговото ново поколение, което личи от концепциите Civic Si Coupe и Civic Sedan.

Тъй като остава много малко време до пазарната премиера на модела, серийният Civic едва ли ще се различава съществено от концепциите. Външният вид на автомобила е запазил стила на настоящото поколение, а въпреки че не разкриват снимки на интериора, от компанията твърдят, че той е коренно променен.

Освен с модернизиран дизайн, деветото поколение на модела идва и с изцяло нова гама от двигатели, които ще предлагат още по-добра горивна ефективност, в сравнение със своите предшественици. За тях обаче не се разкриват никакви подробности, но става ясно, че ще има и хибрида версия.


Читателски коментари

Анонимен 2011-04-18 14:59:40 0 отговори

Анонимен

Абе в общи линии след 5тото поколение на сивика всички следващи са от смешни по-смешни. Верно здрави, ама тотално скарани с дизайна...

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg