Автор: pavel
Публикувано на: 01.08.2011 23:41:41

Рейтинг:

Honda

Британското подразделение на Honda представи новата си концепция CR-Z Mugen RR, която е разработена в Япония от M-TEC. Предназначението на автомобила е да се демонстрира възможностите на компанията по отношение на функционалност, стил, характеристики и гъвкавост.

Въпреки че изглежда великолепно и напълно завършена, концепцията никога няма да влезе в серийно производство. От компанията не разкриват подробности за задвижващата система, но за сметка на това доста подробно описват какво друго са променили по автомобила.

Голяма част от компонентите на CR-Z Mugen RR Concept са изработени от карбон, като капакът над двигателя, всички врати, предната устна, дифузерът и задното крило. Джантите пък са с размер 18 инча, като те са от алуминий, а за цвят на каросерията е избран доста атрактивният Orange Pearl.

Концепцията е оборудвана с мощни спирачни механизми, които са с оранжеви дебеломери, състезателно окачване и нова изпускателна система, чиито накрайници са вградени в задната броня.

В интериора на CR-Z Mugen RR Concept са комбинирани черна алкантара и оранжева кожа. На таблото пък е монтиран сензорeн екран, който освен че информира водача за състоянието на системите на автомобила, събира и записва данните за скоростта, работата на двигателя и т.н., които в последствие могат да се анализират.


Honda показа CR-Z Mugen RR Concept
Honda показа CR-Z Mugen RR Concept
Honda показа CR-Z Mugen RR Concept
Honda показа CR-Z Mugen RR Concept
Тагове: Honda, Honda CR-Z, Mugen, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg