Автор: admin
Публикувано на: 23.10.2009 12:13:46

Рейтинг:

Honda

Освен, за да покаже почти завършения CR-Z, Honda използва изложението в Токио и за да представи концепцията Skydeck, на чиято база се очаква японската компания да разработи следващото поколение на модела FR-V.

Honda Skydeck Concept е с доста футуристичен дизайн, като предницата на автомобила е в стила на CR-Z. Впечатление правят също огромният стъклен панел, обединяващ предното стъкло и покрива, както и начинът на отваряне на вратите – предните нагоре, в стил Lamborghini, а задните с приплъзване, като тези на вановете.

От Honda не са обявили официално, че на базата на Skydeck Concept ще разработят новия FR-V, но именно той е моделът, с който може да бъде сравнена концепцията. Широчината на двата автомобила е абсолютно идентична, Skydeck обаче е по-дълъг и по-висок.

Най-иновативното решение в Honda Skydeck е разположението на литиево-йонните батерии. Те са позиционирани в централната конзола, като по този начин мястото за пътниците и багажното отделение остават непокътнати.

Доста интересно са конструирани и седалките, които са разположени на три реда и са изключително тънки. Както може да видите от снимките, тези на втория ред се преместват напред, влизайки под предните, като по този начин се осигурява достъпът до най-задните кресла. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg