Автор: admin
Публикувано на: 29.06.2010 23:52:08

Рейтинг:

Heico
Комбитата отдавна се превърнаха в нещо повече от семейни автомобили, като техните верни фенове никога не биха заменили този тип превозни средства с друг. Именно за такива клиенти, тунерите от Heico Sportiv са подготвили една специална версия на Volvo V70 T6 R-Design.

От автомобила ще бъдат произведени само 100 бройки, тъй че ако ви харесва побързайте! За него обаче ще трябва да платите сумата от 70 193 евро, а на всичкото отгоре няма да имате възможност за избор на цвят, защото единственият наличен е черен металик.

Стандартният 3.0-литров двигател на Volvo V70 T6 R-Design е с модифицирано ECU, а изпускателната система е заменена със спортна. Резултатът е допълнителни 21к.с. и 20Нм., с които двата показателя нарастват съответно на 325к.с. и 460Нм.

Агрегатът е комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия с geartronic, като с нея ускорението от 0-100км/ч. става за 5.9сек., което е точно с 1сек. по-бързо от това на стандартния модел. Тунингованото комби е с ограничение на максималната скорост на 250км/ч., а средният му разход на гориво в 10.6л/100км.

Автомобилът е получил и други подобрения, сред които спортно окачване, намалило височината с 30мм., и 19-инчови джанти, облечени с гуми Pirelli, но доста любопитно е, че в стандартното оборудване са включени и допълнителни 18-инчови джанти със зимни гуми отново на Pirelli. По този начин бъдещите собственици на колата ще са готови предварително за всички сезони.

Тъй като специалистите от Heico са се спрели на модификацията V70 T6 с R-Design пакет, те са преценили, че автомобилът не се нуждае от значителни промени по външния си вид. Затова единствените разлики, които се забелязват са вече споменатите джанти, новите накрайници на изпускателната система и специалната емблема на багажника.

Положението в интериора е почти същото, като той е получил червена кожена тапицерия, спортни волан, скоростен лост и педали, както и алуминиеви декорации. От Heico са заменили дръжките на вратите с алуминиеви и са монтирали специална табелка на таблото, върху която е изписан серийният номер на автомобила.

Тагове: Volvo, Volvo V70, Heico, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg