Автор: admin
Публикувано на: 28.10.2009 14:32:31

Рейтинг:

Hartge

Дизеловият BMW X5 xDrive35d получи цялостен тунинг пакет от немската компания Hartge, включващ механични подобрения и козметични промени. Неговата цена, заедно с тази на автомобила, е 87 300 евро.

Тунерите са оборудвали X5 xDrive35d с нов аеродинамичен пакет, обхващащ броните,  арките на калниците и страничните прагове. Той е допълнен от карбонови капаци на страничните огледала, накрайници на изпускателната система от неръждаема стомана и огромни 22-инчови алуминиеви джанти.

Двигателят на автомобила, който е трилитров, е получил допълнителни 63к.с. към своята мощ, която вече е 328к.с. Това е постигнато чрез препрограмиран софтуер за управление на агрегата и спортна изпускателна система.

Резултатът след направените подобрения е ускорение от 0-100км/ч. за 6.1сек. и достигане на максимална скорост от 244км/ч. За сравнение, при стандартния X5 xDrive35d тези показатели са съответно 7.0сек. и 235км/ч.

Тунинг пакетът включва и промени в интериора на BMW X5 xDrive35d, сред които карбонови декоративни вложки, алуминиеви педали, велурени стелки и нов скоростомер, разграфен до 300км/ч. 


Галерия Hartge BMW X5 xDrive35d
Тагове: Hartge, BMW, BMW X5, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg