Автор: pavel
Публикувано на: 28.02.2011 22:56:25

Рейтинг:

Hamann

Немската тунинг компания Hamann показа набора си от компоненти за Mercedes SLS още преди половин година, но сега ни представя своята цялостна доработка на суперавтомобила, която е наречена Hawk и ще направи дебют в Женева.

Hamann Hawk е получил нов бодикит, включващ карбонов преден капак, нови брони, странични прагове и заден дифузер, разширени арки на калниците и масивно задно крило, повишаващо притегателната сила.

Автомобилът и всички негови елементи са тествани във въздушен тунел, за да се оптимизира аеродинамиката му, а за цвят на екстериора немската тунинг компания се е спряла на така наречения Everose Gold, който вероятно няма да е по вкуса на всички клиенти, но разбира се може да бъде сменен.

Инженерите на Hamann са оборудвали доработения Mercedes SLS с регулируемо окачване, намаляващо клиренса с до 30мм., както и с 21-инчови джанти, облечени с високоскоростни гуми, чиито размери са 245/30 ZR 21 отпред и 345/25 ZR 21 отзад.

Когато става въпрос за цялостна доработка от Hamann, едва ли можем да допуснем, че не е засегнат двигателят. В случая, 6.2-литровият, V8 агрегат е претърпял редица промени, довели до увеличение на мощността му от 571 на 628к.с. Това позволява на машината да се изстрелва от 0-100км/ч. за 3.6сек. и да развива максимална скорост от 320км/ч.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg