Автор: admin
Публикувано на: 20.01.2009 02:37:41

Рейтинг:

Hamann

Немският тунер Hamann Motorsport представи новия си спортен пакет за BMW X6, наречен Tycoon. Той включва както значителни промени по стайлинга, придаващи още по-агресивен вид на всъдехода, така и редица механични подобрения.

Основната насока, в която са работили инженерите на Hamann при създаването на външния бодикит е да придадат на автомобила по-мускулест вид. Предната броня е с по-големи въздушни отвори и вградени LED светлини, арките на калниците са разширени, а отзад има масивен дифузер и два допълнителни спойлера.

Увеличението на мощността при бензиновата модификация xDrive35i е с 54к.с. до 360к.с., а дизеловите xDrive30d и xDrive35d се нарастнали съответно от 235к.с. на 261к.с. и от 286к.с. на 316к.с. В момента се завършва и комплектът за xDrive50i, с който мощността ще достигне около 500к.с.

Тунинг пакетът на Hamann за BMW X6 включва още ново спортно окачване, свалило автомобила с 40мм., и масивни 23-инчови джанти с гуми размер 315/25. Декоративните елементи в интериора са заменени с карбонови, а педалите - с алуминиеви. 


Галерия Hamann BMW X6 TYCOON
Тагове: BMW, BMW X6, Hamann, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg