Автор: admin
Публикувано на: 23.11.2010 21:10:37

Рейтинг:

Hamann
За предстоящото тунинг изложение в Есен, което ще отвори врати в края на седмицата, компаниите Hamann и H&R са подготвили съвместна доработка на италианския компактен автомобил Fiat 500.

За своя проект, двете компании са използвали версията Abarth на модела, която е получила множество нови технологии и естетични подобрения, дело на Hamann, и окачване от специалистите в областта H&R.

Мощността на 1.4-литровия турбодвигател, която стандартно е 135к.с., е нараснала на цели 275к.с. Въпреки че все още не се разкрива какви са динамичните качества на мъника, бъдете сигурни, че с тази производителност той може да мери сили с много превозни средства, чиято стойност далеч надвишава неговата.

За да се справи безпроблемно с допълнителната мощ, инженерите на Hamann са монтирали на Fiat 500 Abarth нови спирачки, а колегите им от H&R - регулируеми амортисьори и дистанционни фланци, като с последните е увеличена следата.
 
Тунингованият автомобил е получил също комплект двуцветни джанти и нов бодикит, състоящ се от брони и странични прагове. С помощта на винил пък каросерията му придобива уникални графики.

Hamann и H&R със съвместен проект върху Fiat 500 Abarth
Hamann и H&R със съвместен проект върху Fiat 500 Abarth
Hamann и H&R със съвместен проект върху Fiat 500 Abarth
Hamann и H&R със съвместен проект върху Fiat 500 Abarth
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg