Автор: admin
Публикувано на: 21.07.2010 12:30:55

Рейтинг:

Hamann
Верояно не е изненада за никой, че първата спортна програма за новото BMW 5-Series е дело на немската тунинг компания Hamann. С нея можете да придадете повече индивидуалност на своя автомобил, но не и да повишите мощността на двигателя му.

Програмата включва пълен бодикит, състоящ се от допълнителна устна на предната броня, странични прагове, модифицирана задна броня, спойлери на покрива и задния капак.

Външният вид се допълва от вградени в предната броня дневни LED светлини и 20-иночви джанти, които могат да са два вида. Освен това, за автомобила е предвидено и спортно окачване, намаляващо височината му с 35мм., а за модификацията 550i - и нова изпускателна система с четири хромирани накрайника.

Спортната тема продължава и в интериора, като за него се предлага карбонов пакет, при който декоративните елементи се подменят с нови, изработени от лекия материал. Клиентите могат да си поръчат също алуминиеви педали и стелки с логото на Hamann.

Галерия Hamann BMW 5-Series 2011
Тагове: BMW, BMW 5-Series, Hamann, Тунинг
Читателски коментари

ninjata 2010-07-22 00:34:49 0 отговори

ninjata

maikoooo nqmam dymi!!!! E kak da ne se vlubi6 v tazi kola kaji mi-prosto nqma na4in ;);););););) OBI4AM BMW-eeeeeeeeeeeee

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg