Автор: admin
Публикувано на: 21.09.2009 00:09:48

Рейтинг:

Hamann

До момента сме виждали множество доработени версии на Fiat 500, но така наречената Largo, на немския тунер Hamann, надмина всички очаквания и превърна мъника в един зловещ автомобил.

Hamann Largo се задвижва от стандартния 1.4-литров турбодвигател на модела, чиято мощност обаче е увеличена до умопомрачителните за агрегат от този клас 265к.с. при 5 630об/мин., а максималният му въртящ момент е нараснал на 345Нм. при 4 200об/мин.

Горещият автомобил е оборудван с нова изпускателна система с четири хромирани накрайника, мощна спирачна система с вентилирани дискове, както и с регулируемо спортно окачване, което може да свали мъника с до 60мм. към пътя.

Hamann Largo е получил също много агресивен външен вид, чрез новия аеродинамичен пакет, включващ брони, странични прагове, дифузер и разширени с 30мм. отпред и 35мм. отзад арки на калниците. За завършек са предвидени и два модела 18-инчови джанти.

За момента от Hamann не разкриват какви са динамичните показатели на доработения от тях Fiat 500 и каква е неговата цена, като информация за тях ще бъде оповестена на по-късен етап. 


Галерия Hamann Largo (Fiat 500)
Тагове: Hamann, Fiat, Fiat 500, Тунинг
Читателски коментари

Georgi 2009-09-21 19:29:48 0 отговори

Georgi

Лелееее! Това ще скъса повечето ферарита и ламборгинита. Уникално е.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg