Автор: admin
Публикувано на: 15.11.2010 11:14:00

Рейтинг:

HAMANN
Немската тунинг компания HAMANN представи последния си проект, който е базиран на BMW X5 M. Автомобилът е наречен  Flash EVO M и е създаден специално за нейн клиент, чиито инициали са R.A.

HAMANN Flash EVO M може да се похвали с изключително агресивен бодикит, който освен нови брони, странични прагове и арки на калниците, включва изключително много карбонови елементи, сред които предният капак, дифузерът и задния спойлер.

Тунингованият автомобил е получил също нова изпускателна система, чийто два накрайника са вградени в средата на дифузера. Окачването също е подменено, което е довело до намаляване на клиренса с 30мм. Джантите могат да бъдат с размери 22 или 23 инча., а спирачките са получили огромни 405мм. предни дискове и 340мм. задни.

Двигателят на BMW X5 M пък е претърпял скромна доработка, довела до нарастване на мощността му от 555 на 610к.с. и на максималния въртящ момент от 680 на 780Нм. Немците обаче са предвидили възможност за монтиране на така наречения пакет HM 670, с който двата показателя се увеличават до 670к.с. и цели 950Нм.

Важна подробност е, че инженерите на HAMANN са премахнали ограничителя на скоростта, благодарение на което Flash EVO M е в състояние да развива над 300км/ч., като имайте предвид, че километражът е разграфен до 320км/ч.

Галерия HAMANN Flash EVO M
Тагове: BMW, BMW X5, BMW X5 M, HAMANN, Тунинг
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg