Автор: admin
Публикувано на: 16.11.2009 10:19:39

Рейтинг:

General
Миналата седмица американският концерн General Motors представи официално новото поколение на Buick Regal, което ще се появи в шоурумите на марката през пролетта на 2010-та.

Всъщност автомобилът е копие на добре познатия ни Opel Insignia, и също както при него, на по-късен етап ще бъдат въведени версии комби и liftback. Единствените външни отличителни черти на Buick Regal са радиаторната решетка и емблемата, а в интериора се забелязват незначителни промени.

За рзлика от Insignia, която се предлага с богат набор от двигатели, при Buick Regal те са само два. Това са 2.4 литров Ecotec (182к.с.) и турбоагрегат 2.0 Ecotec (220к.с.), който обаче ще бъде въведен през лятото на следващата година. По данни на GM, и при двете модификации скоростната кутия е шестстепенна автоматична, а средният разход на гориво е 7.2л. на 100км. пробег

Стандартното оборудване на новия Buick Regal включва 18-инчови джанти, кожен салон с отопляеми предни седалки и сателитна навигация, а при версията с турбоагрегата е интегрирана системата Interactive Drive Control (IDCS), позволяваща настройка на окачването в режими Normal, Tour и Sport.

Галерия Buick Regal 2011
Тагове: GM, Buick, Buick Regal, Други
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg