Автор: admin
Публикувано на: 11.06.2009 23:31:40

Рейтинг:

GEMBALLA

Немският екстремен тунер GEMBALLA представи своята версия на новото Porsche 911 Turbo, която е наречена Avalanche GTR 650 EVO-R. Автомобилът наистина впечатлява както с визия, така и с мощността си от 650к.с., която е постигната след известни промени по стандартния двигател на модела.

Други механични подобрения по доработеното Porsche 911 Turbo са новата изпускателна система, с четири накрайника, вградени в задната броня, и по-мощните спирачни механизми, който са шестбутални, с 405мм. дискове отпред, и четирибутални, с 380мм. дискове отзад.

От GEMBALLA  твърдят, че Avalanche GTR 650 EVO-R ускорява от 0-100км/ч. за 3.4сек. и е в състояние да развие 330км/ч., като за най-екстремните си клиенти, тунинг майсторите са подготвили и допълнителен пакет, увеличаващ мощността на двигателя до 800к.с.

Avalanche GTR 650 EVO-R е получил също цялостен външен бодикит, в типичния за GEMBALLA агресивен стил, чиито елементи са изработени от карбон, като той се допълва перфектно от отварящи се нагоре врати и ултралеки 20-инчови джанти. Интериорът на автомобила е в комбинация от висококачествена кожа и декоративни вложки от карбон и алуминий.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg