Автор: pavel
Публикувано на: 23.03.2011 10:07:42

Рейтинг:

G-Power

Немската тунинг компания G-Power представи поредния си пакет за BMW X6 M. Той не предлага феноменалната мощност от 900к.с. на X6 M Typhoon RS, но пък е по-добър от базовия X6 M Typhoon, при който тя е 600к.с.

Новата доработка на G-Power носи наименованието Typhoon S, което не е никак случайно, тъй като аеродинамичният комплект на автомобила е идентичен с този на X5 M Typhoon S. Припомняме ви, че той включва нови брони, преден капак, странични прагове и заден дифузер.

Освен това, X6 M Typhoon S е получил модифицирано окачване, стабилизиращо автомобила при високи скорости и намалило клиренса с 30мм., както и 23-инчови джанти Silverstone RS, облечени с високоскоростни гуми Michelin.

По отношение на 4.4-литровия, V8 двигател на BMW X6 M, който стандартно генерира 555к.с., инженерите на G-Power са извършили редица промени, довели до увеличение на неговата мощност до 725к.с. и на максималния му въртящ момент от 680 на 890Нм.

За постигането на гореспоменатата производителност, момчетата от G-Power са оборудвали автомобила с препрограмирано ECU и нови изпускателна система и турбини. Крайният резултат от тези операции е ускорение от 0-100км/ч. за 4.2сек. и максимална скорост от 300км/ч.


Галерия G-Power X6 M Typhoon S
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg