Автор: vladi
Публикувано на: 16.09.2011 09:45:48

Рейтинг:

Франкфурт

Италианският производител на суперавтомобили Lamborghini едва ли би пропуснал голямо европейско изложение, на което да представи своя нова разработка. В случая с автосалона във Франкфурт става въпрос само за специална версия на Gallardo LP570-4, която е доста впечатляваща.

Автомобилът е наречен Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale и е създаден на базата на модификацията Gallardo LP570-4 Blancpain. От него ще бъдат произведени само 150 бройки, а възможностите за избор на цвят са червено (Rosso Mars), бяло (Bianco Monocerus) и сиво (Grigio Telesto), но при всички случаи покривът е в черен лак.

Специалната версия на модела може да се похвали с множество карбонови елементи, каквито са страничните прагове, задният дифузер и капаците на страничните огледала. Седалките в интериора също са изработени от композитния материал, като са облечени в алкантара.

Двигателят на Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale е взаимстван директно от Gallardo Superleggera, чиято мощност е 570к.с., а максималният му въртящ момент достига 540Нм. С него машината ускорява от 0-100км/ч. за 3.4сек. и развива 320км/ч.

Агрегатът е комбиниран с шестстепенна роботизирана трансмисия, предаваща задвижването към четирите колела. Освен това са налице система за лаунч контрол, наречена от компанията Thrust Mode, мощна спирачна система с карбонови дискове отпред, обезопасителна клетка и четириточкови предпазни колани.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg