Автор: admin
Публикувано на: 09.02.2010 11:46:25

Рейтинг:

Mercedes-Benz и Франц Бекенбауер обединяват сили. Марката с трилъчната звезда и мюнхенската футболна легенда се споразумяха за дългосрочно партньорство. Целта e Mercedes-Benz да разшири своята подкрепа в спорта и по-специално да се подчертае ангажираността на марката към футбола. По време на Световното първенство по футбол в Южна Африка през 2010-та, бившият световен и европейски шампион ще изиграе съществена роля като централна фигура в планираната от Mercedes-Benz кампания.

“Ние сме радостни, че можем да използваме услугите на Франц Бекенбауер като автентична за марката Mercedes-Benz личност, чиято известност надхвърля границите на футбола,” коментира Андрес Зунд Йенсен, ръководител комуникации Mercedes-Benz Cars. “Франц Бекенбауер е олицетворение на успех, професионализъм, надеждност и традиция – ценности, които марката Mercedes-Benz винаги е притежавала.”

“Свързан съм с марката Mercedes-Benz още откакто играех за националния отбор. Радостен съм от факта, че сключихме партньорско споразумение и от активностите, които ми предстоят като посланик на марката Mercedes-Benz, тъй като моето влечение към създателя на автомобила е дълбоко,” обяснява Франц Бекенбауер.

Футболът е сред основните спортове, с които Mercedes-Benz е трайно обвързан, като част от програмата за спонсорство в спорта. В частност, споразумението с футболната икона Бекенбауер утвърждава този ангажимент в дългосрочен план. Франц Бекенбауер е сред най-добрите професионални футболисти на всички времена, известен не само с това, че става световен шампион като футболист и като мениджър, но и с факта, че спомага на Германия за спечелването на Световната купа през 2006. Брандът Mercedes-Benz подпомага и немския национален отбор, като основен спонсор на Немската футболна асоциация. 

Като изключителен голф играч, Франц Бекенбауер ще представлява марката Mercedes-Benz и на голф събития, като например в един от водещите турнири в света Мастърс в Аугуста, САЩ.

Общата история на Франц Бекенбауер и Mercedes-Benz датира от 1972г.. Бекенбауер има съществен принос за партньорството между Mercedes-Benz и Немската футболна асоциация, което ще отбележи своята 20-годишнина по време на Световното първенство през 2010-та.

Читателски коментари

Анонимен 2010-02-10 13:34:57 0 отговори

Анонимен

Много остарял човека. Велик футболист.

Анонимен 2010-02-09 12:38:58 0 отговори

Анонимен

Бекенбауер e folqm. Znae kakwo da izbere!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg