Автор: admin
Публикувано на: 06.04.2009 23:52:19

Рейтинг:

Ford

На предстоящото изложение в Ню Йорк, Ford ще покаже концепцията Transit Connect Family One. Тя е разработена след обстойно проучване, проведено сред 200 домакинства, които са споделили как трябва да изглежда според тях идеалният семеен автомобил.

За предните пътници в микробуса е предвидена мултимедийна система, която може да се синхронизира със смартфон и да записва всякакви бележки, като телефони, часове за срещи и т.н.

С помощта на специалната система RFID, може да си запаметите кои неща трябва да натоварите и ако сте забравили нещо тя Ви уведомява. За целта е необходимо просто да залепите на багажа специални лепенки, които излъчват радиосигнали.

В задната част на превозното средство е инсталирана развлекателна система, която включва два екрана закрепени за тавана, DVD плеър и конзолна игра, а по страничните прозорци може да се рисува с миещи се маркери.

В багажното отделение са обособени ниши за съхранение на играчки, радиостанции и раници, а на задната врата има възможност да се закрепят две тротинетки.

Концепцията Ford Transit Connect Family One е оборудвана с двулитров бензинов двигател, но от компанията не разкриват дали смятат да я пуснат някога в серийно производство. 


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg