Автор: admin
Публикувано на: 16.08.2010 12:49:20

Рейтинг:

Ford
Американската компания Ford пуска две нови специални версии на Mustang, които са наречени Boss 302 и Boss 302 Laguna Seca. Те са вдъхновени от едноименния класически автомобил, въведен на пазара през 1969г.

И двете коли разчитат на доработена версия на стандартния 5.0-литров V8 двигател, чиято мощност е увеличена до 440к.с., а максималният и въртящ момент достига 515Нм. Тези показатели са постигнати чрез нови всмукателна и изпускателна системи, както и чрез фини настройки по агрегата.

Mustang Boss 302 и Boss 302 Laguna Seca са получили уникален бодикит, като при втория той е малко по-агресивен и спомага за по-добра аеродинамика, но това е съвсем нормално, тъй като предназначението на автомобила е да се ползва предимно на писта. Външният вид се допълва от олекотени 19-инчови джанти.

За интериорите и на двата автомобила пък е използвано голямо количество алкантара, а като опция се предлагат спортни седалки Recaro. При Boss 302 Laguna Seca пък са премахнати задните седалки и на тяхно място е монтирана тръбна конструкция, за да се намали теглото и повиши здравината на шасито.

Колите са оборудвани също с нови пружини и заден стабилизатор, които при Boss 302 Laguna Seca са с по-спортни настройки, а амортисьорите могат да се регулират независимо. За безпроблемното спиране пък се грижат механизми на Brembo.




Галерия Ford Mustang Boss 302
Тагове: Ford, Ford Mustang
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg