Автор: admin
Публикувано на: 01.09.2009 12:25:47

Рейтинг:

Fiat

По време на изложението във Франкфурт, отварящо врати за посетители на 17-ти септември, ще направи дебют обновеният Fiat Punto, който наред с козметичните и механични промени е получил и наименованието Punto Evo вместо Grande Punto.

Автомобилът е по-дълъг с 30мм. от настоящия модел, като сегашната му дължина е 4 060мм. Козметични промени са направени по цялото купе, но най-забележими са по предницата, а интериорът е получил нови седалки, табло и инструментален панел.

Обновеното Punto е получило и по-модерни и ефективни двигатели, които разполагат със Start&Stop система. Автомобилът ще се предлага с бензиновия 1.4 Multiair, който е с 10% по-икономичен, 10% по-мощен и с 15% по-голям въртящ момент от стандартния 1.4-литров агрегат.

Punto Evo ще е наличен и с последно поколение на дизеловия 1.3 Multijet, което е с 2% по-икономично от предишното и отделя 30% по-малко вредни емисии. От Fiat ще въведат и LPG модификация, работеща с две горива, с която ще могат да се изминават 1 500км. без презареждане.

Punto Evo идва и с по-богато стандартно оборудване, осигуряващо максимална защита на водача и пътниците. То включва програма за стабилизация, антиблокираща система за спирачките, система за потегляне под наклон, 7 броя въздушни възглавници и др. 


Галерия Fiat Punto Evo
Fiat Punto получава нова визия и име
Fiat Punto получава нова визия и име
Fiat Punto получава нова визия и име
Fiat Punto получава нова визия и име
Fiat Punto получава нова визия и име
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg