Автор: vladi
Публикувано на: 31.08.2011 10:33:38

Рейтинг:

Fiat

Новото поколение на Fiat Panda ще направи дебют на изложението във Франкфурт след около 2 седмици, но от италианската компания вече разпространиха снимки и подробности за компактния си модел.

Автомобилът се различава коренно от своя предшественик както на външен вид, така и във всяко друго отношение, особено що се отнася до технологии, комфорт и безопасност, които са подобрени.

Новият Fiat Panda е станал по-дълъг с 120мм. и по-висок с 10мм., което е позволило пространството за пътниците и обемът на товарното отделение да се увеличат значително, като вече има достатъчно място за 5 души.

Третото поколение на компактния модел ще се предлага с богат набор от двигатели, включително новите двуцилиндрови от семейство TwinAir с мощности 65 и 85к.с., както и последната версия на дизеловия 1.3 Multijet, генерираща 75к.с.

На по-късен етап Fiat Panda ще получи гореща версия Abarth, която ще е оборудвана с ТwinAir турбо двигател с мощност 105к.с., както и работеща на бензин и метан модификация.

Освен това мъникът ще се предлага както с предно предаване, така и със система за задвижване към четирите колела, но тази опция ще е налична от догодина. Важно е да се спомене, че автомобилът е получил система за автоматично задействане на спирачките при необходимост, ако той се движи с не по-вече от 35км/ч.

В стандартното оборудване на новата Panda са включени дневни светлини, 4 въздушни възглавници, предни седалки с активни подглавници, антиблокираща спирачна система и други екстри.


Галерия Fiat Panda 2012
Fiat Panda – време за промяна
Fiat Panda – време за промяна
Fiat Panda – време за промяна
Fiat Panda – време за промяна
Fiat Panda – време за промяна
Тагове: Fiat, Fiat Panda
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg