Автор: admin
Публикувано на: 12.07.2009 22:27:18

Рейтинг:

Fiat
Fiat пусна версия Adventure на малкия си високопроходим модел Panda 4x4, която вече е налична при дилърите на компанията в Италия, а скоро ще се появи и на останалите европейски пазари.

Panda 4x4 Adventure се предлага единствено в зелен цвят на купето, а двигателят може да е 1.2-литров бензинов (60к.с.) или дизелов 1.3 Multijet16V (70к.с.), като цените на двете модификации в Италия започват съответно от 14 100 и 16 000 евро.

Специалната версия на модела се отличава от стандартната по допълнителните защитни елементи от двете страни на автомобила, боядисаните в цвета на купето брони, затъмнените стъкла и релсите на покрива, които са в тъмен мат.

Въпреки че от Fiat не са разпространили никакви снимки на интериора на Panda 4x4 Adventure, в прессъобщението на италианците се споменава, че той е с водонепроницаема и устойчива на замърсяване тапицерия.

Що се отнася до механичните подобрения, те са ограничени само до засилено окачване, позволяващо превозването на товари с тегло до 445кг. От Fiat са предвидили и версия с две седалки на Panda 4x4 Adventure, при която полезният товар достига обем 1 000л.

Галерия Fiat Panda 4x4 Adventure
Fiat Panda 4x4 Adventure
Тагове: Fiat, Fiat Panda, Fiat Panda 4x4
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg