Автор: pavel
Публикувано на: 25.01.2011 10:31:00

Рейтинг:

Fiat

Вече ви информирахме, че обновеният Dodge Journey ще се продава в Европа като Fiat Freemont, а ето, че сега италианската компания реши да ни запознае подробно с модела, повече от месец преди дебюта му в Женева.

Габаритите на Fiat Freemont са 4 890мм. дължина, 1 880мм. широчина и 1 720мм. височина, а разстоянието между двете му оси е 2 890мм. Той се различава външно от Dodge Journey само по броните и радиаторната решетка, като отново предлага 7 места за сядане.

Продажбите на европейския автомобил ще стартират през втората половина на тази година, като той ще е предлага с две версии на турбодизеловия 2.0-литров MultiJet двигател на Fiat (140 и 170к.с.), комбинирани с механична трансмисия, предаваща задвижването към предните колела.

На по-късен етап ще се появят и две модификации с 4х4 задвижване. При тях агрегатите ще са 2.0-литровият MultiJet с мощност 170к.с. и бензиновият 3.6-литров на Chrysler, доставящ 276к.с., като и в двата случая те ще са комбинирани с автоматични скоростни кутии.

В базовото оборудване на Fiat Freemont влизат тризонен климатик, безключов достъп до интериора, круиз контрол, система за следене налягането в гумите, светлини за мъгла и тъчскрийн екран за контрол на аудио системата. В списъка с допълнителните екстри пък са включени 17-инчови алуминиеви джанти, парктроник, релси на покрива, многофункционална мултимедийна система с 8.4-инчов екран, DVD плеър и др.


Fiat Freemont - клонингът на Dodge Journey
Fiat Freemont - клонингът на Dodge Journey
Fiat Freemont - клонингът на Dodge Journey
Тагове: Fiat, Fiat Freemont
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg