Автор: admin
Публикувано на: 08.10.2010 10:44:17

Рейтинг:

Фейслифт
Ръководството на Volkswagen пренебрегна изложението в Париж, решавайки фейслифтът на Eos да направи дебют на това в Лос Анджелис, което ще се проведе след месец, но немската компания все пак разкри снимки и подробности за автомобила още сега.

Външните промени по Volkswagen Eos се състоят в броните, радиаторната решетка и светлините, като предницата е приведена в новия дизайнерски стил на компанията. Налице са разбира се и задължителните дневни LED светлини, внедрени в предните фарове.

Промените в интериора не са съществени, като изпъкват модифицираната централна конзола и новият волан. Освен това, за вътрешното оформление са предвидени нови материали, а в списъка с допълнителни опции вече присъстват системите за безключов достъп и запалване, асистент за автоматично паркиране и за дистанционно сгъване или разгъване на твърдия покрив.

Продажбите на обновения Volkswagen Eos ще стартират в началото на 2011г., а що се отнася до наборът от двигатели, все още липсва информация. Вероятно някои агрегати са заменени от нови, а други са останали същите, но са претърпели известни модификации, довели до намаляване разхода на гориво и отделяните вредни емисии.

Галерия Volkswagen Eos 2011
Тагове: Volkswagen, Volkswagen Eos
Читателски коментари

чистачки - http://chistachki.com 2010-10-09 00:08:50 0 отговори

чистачки - http://chistachki.com

Добре изглежда.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg